Om klinikken

torvegade
Lægerne Hafniahus er et lægehus med 2 lægekapaciteter. Det vil sige at alle tilmeldte patienter har os begge til læge. Imidlertid synes de fleste (det synes vi også) at det er mest praktisk at komme til den samme læge hver gang. Det plejer vi at kunne overholde –  med mindre det drejer sig om noget meget akut. Man er selvfølgelig også velkommen til benytte sig af os begge. Vi er generelt meget enige om de lægefaglige ting og plejer at gøre tingene på nogenlunde samme måde.
Yderligere er vi en erfaren sygeplejerske og sekretær.

Klinikken har eksisteret i mange år. Den lå oprindelig  i en herskabslejlighed på 1. sal i Klaregade 7. Her havde en Dr. Tuxen praksis med speciale i tuberkulose siden 30’erne. Han solgte den til Henrik Bloch-Sørensens far Asger i 1958. Asger Bloch-Sørensen optog sin søn Henrik som kompagnon i 1983. I 1990 gik Asger på pension og solgte sin del af praksis til Thomas Tofte. I 1999 blev vi tvunget til at flytte klinkken. Heldigvis fandt vi gode lokaler i Hafniahus med bedre adgangsforhold og mere plads.
1/8 -2014 gik Thomas Tofte på pension og Kirsten Holm Jensen har taget over.

1/12-17 er Henrik Bloch-Sørensen udtrådt af praksis. Lone Dydensborg Madsen er startet som læge i klinikken. Læge  Helle Petersen fortsætter som vikar i december måned.

Klinikken har gode adgangsforhold med elevator samt kørestolslisk i gården. Der er plads til almindelige kørestole i elevatoren. Vi kan stille kørestol til rådighed ved behov.